Sivas Seçim 2024

Babacan’dan Serdar İnce’ye Destek

Babacan’dan Serdar İnce’ye Sivas’ta tam destek

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, gerçekleştirmiş olduğu Sivas ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu. Babacan, katılmış olduğu bir programda Aday Serdar İnce’nin projelerinden bahsetti.

Ali Babacan, Sivas Belediye Başkanı Adayı Yüksek Mimar Serdar İnce’ye olan güveninden ve Serdar İnce’nin kimlik siyaseti yapmadığından projeleri ile aday olduğunu vurguladı.

Babacandan Serdar Inceye Destek 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
“Muhsin Yazıcıoğlu çizgisini hiç bozmadı”

“Muhsin Yazıcıoğlu çizgisini hiç bozmadı”

Babacan, Sivas’ta partilerin stantlarını ziyaret etti. Babacan, BBP standında Muhsin Yazıcıoğlu hakkında çizgisi hiç bozmadığını, kendisinin çok sevdiğini vurguladı. Babacan, Yerel Seçimler öncesi Büyük Birlik Partisi’ne başarı dilerdi.

Babacandan Serdar Inceye Destek 4 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
“İnce’nin planı var, projesi var”

“İnce’nin planı var, projesi var”

Ali Babacan yapmış olduğu konuşmada, “Sivas’ta da bizim Belediye Başkan Adayımız Serdar İnce, proje hizmetiyle vatandaşların karşısında. Serdar İnce, benim kimliğim budur, ben falancayım filancayım, bana o yüzden oy ver demiyor. Serdar bey ne diyor, ‘Benim planım var, projem var diyor. Benim iddiam var, hazırım’ diyor. Onun için beni destekleyin diyor” dedi.

Babacandan Serdar Inceye Destek 3 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
“Türkiye, kimlik siyasetinden kurtulmalı”

“Türkiye, kimlik siyasetinden kurtulmalı”

Açıklamalarının devamında Babacan, “Bakıyoruz çoğu öyle değil. Türkiye geneli baktığınızda çoğu belediye başkan adayı kimlik siyaseti yapıyor, ben şucuyum (parti) sende suçusun onun için bana oy ver. Gidiyor başkasına ben falancayım, sende falancısın bana benziyorsun bana oy ver diyor. Bundan Türkiye’ye bir fayda yok. Sen suçu ol, falanca ol, filanca ol bana ne! Sen, Sivas için ne yapacaksın onu bir anlat. Ya da İstanbul için Ankara için ne yapacaksın onu bir anlat hele. Dolayısıyla Türkiye’nin kimlik siyaseti hastalığından kurtulması lazım. Türkiye’nin hizmet siyaseti anlayışına kavuşması lazım. Biz bunun hazırlığındayız. Bizim adaylarımız 81 ilde şu anda çok yoğun bir gayret ve çalışma içersinde” şeklinde konuştu.

Deva Partisi Sivas Belediye Başkan adayı Serdar İnce’nin özgeçmişine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

31 Mart 2024 seçimleri ile ilgili Sivas’a dair daha fazla habere ulaşmak için tıklayınız.
Gündem Sivas Instagram hesabımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

TELEGRAM KANALIMIZA ABONE OLUN; Anında Haber Alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu