Sivas Seçim 2024

Belediye Başkan Adayından Sokak Röportajı

MHP Belediye Başkan Adayı Reha Kars’tan sokak röportajı

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri için partilerde çalışmalar sürerken Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars Sivas’ta mikrofou eline aldı.

Makine Yüksek Mühendisi MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars, Sivaslı vatandaşlara “31 Mart 2024 Yerel Seçimleri yaklaşıyor, siz nasıl bir Belediye Başkanı istiyorsunuz?” şeklinde soru yöneltti. Vatandaşların düşüncelerini dinleyen Kars, Sivaslılara kendisini tanıtarak vatandaşların düşüncelerine değer ve önem vereceğini vurguladı ve Sivaslılara teşekkürlerini sundu.

Sivaslı vatandaşların beklentisi ve istekleri nedir?

Sivaslı vatandaşların beklentisi ve istekleri nedir?

Sivaslı vatandaşlar Reha Kars’ın sorusunu yanıt olarak, “Adaletli olsun”, “Kimse halkı düşünmüyor herkes koltuk sevdalısı”, “Çalmayan, çırpmayan bizlerin hakkını yemeyen, herkese eşit davranan”, “Seçime 2 ay kala 6 ay kala çalışan Belediye Başkanı bize lazım değil”, “Particilik yapmayan hangi partiden gelirse gelsin gerçekten şehrimiz için çalışan, şehrimize değer katabilecek bir belediye başkanının olmasını çok isteriz” ifadelerini kullandı.

Belediye Baskan Adayindan Sokak Roportaji 3 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Kars: “Ben söz veriyorum, çözeceğim”

Kars: “Ben söz veriyorum, çözeceğim”

MHP Sivas Belediye Başkan Adayı Reha Kars ise Sivaslılara, “Ben söz veriyorum o halde çözeceğim. Karşımızda çok orantısız bir güç var ama bu gücün karşısında daha büyük bir güç var; Sizlerin gücü. Şehrin kaderinde nasıl bir şehir yaşamak istiyoruz hep beraber onun seçimini yaptığımız esasen bir dönüm noktası olarak düşünüyorum. Herkes şunu şöyle biliyor, Belediyecilik anlayışı sadece kaldırım yapmak, bahçe yapmak değil değil. Belediyecilik anlayışı hayatın bütün alanlarında hizmet etmektir. Ben, sizlere layık olacağımı düşünüyorum” şeklinde ifadelerini dile getirdi.

MHP Sivas Belediye Başkan adayı Reha Kars’ın özgeçmişine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

31 Mart 2024 seçimleri ile ilgili Sivas’a dair daha fazla habere ulaşmak için tıklayınız.
Gündem Sivas Instagram hesabımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

TELEGRAM KANALIMIZA ABONE OLUN; Anında Haber Alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu