Sivas Seçim 2024

Başkan Adayı Serdar İnce’den İnce Ziyaret

Belediye Başkan Adayı Serdar İnce’den Gündem Sivas’a ince ziyaret

Deva Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Yüksek Mimar Serdar İnce ve Deva Partisi Sivas İl Yönetimiyle birlikte KARİYER ENSTİTÜSÜ™ kurucu ortağı, Gündem Sivas imtiyaz sahibi ve Türk İnternet Medya Birliği Genel Başkan Yardmıcısı Mehmet Erdem Tokuş’a ince bir ziyaret gerçekleştirdi.

Belediye Başkan Adayı Serdar İnce, gerçekleştirmiş olduğu ziyarette “Geçen senede buraya gelmiştim o gün de çok sıcak güzel bir ortam vardı bugün de aynı şekilde güzel bir ekip var” dedi.

Baskan Adayi Serdar Inceden Ince Ziyaret 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
İnce: “Çıraklığını yapmadığımız hiçbir işin ustalığına soyunmadık”

İnce: “Çıraklığını yapmadığımız hiçbir işin ustalığına soyunmadık”

Belediye Başkan Adaylığı sürecine dair açıklamada bulunan İnce, “İmar ve şehircilik alanında ekip olarak 20 yıllık bir tecrübeye sahibiz. Sivas için ‘Güçlü Başkan Liyakatli Meclis‘ diyoruz. Şehrimiz için hep birlikte yeni bir Sivas için çıraklığını yapmadığımız hiçbir işin ustalığına soyunmayacağız, liyakatli meclis anlayışımızla kimseyi ayrıştırmadan Sivas için çalışacağız” ifadelerini kullandı.

Gündem Sivas imtiyaz sahibi Erdem Tokuş, yapmış olduğu açıklamada, “Bugün Serdar başkanımız değerli ekibiyle ofisimize teşrif etti. Sultan şehir Sivas’ımız için emek veren, Sivas için canla başla çalışan insanımız bizim için baş tacıdır. Bu değerli ince ziyaretlerinden ötürü kendilerine çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkan Adaylığı Sayın Serdar İnce’ye ve ekibine hayırlı olsun. Yolları açık olsun” dedi.

31 Mart 2024 seçimleri ile ilgili Sivas’a dair daha fazla habere ulaşmak için tıklayınız.
Gündem Sivas Instagram hesabımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

TELEGRAM KANALIMIZA ABONE OLUN; Anında Haber Alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu