Sivas Haberleri

MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen’den 30 Ağustos Mesajı

MÜSİAD Sivas Başkanı Uğur Görgen’den 30 Ağustos mesajı

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Sivas Başkanı Uğur Görgen, 30 Ağustos Zafer Bayramı mesajı yayımladı.

Başkan Görgen mesajında, “Bugün, millet olarak gurur ve coşku dolu bir şekilde kutladığımız 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 101. yıl dönümünü idrak etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. Bu anlamlı gün vesilesiyle, Büyük Zafer’in eşsiz kahramanlarını ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk‘ü rahmet ve minnetle anıyoruz.

30 Ağustos 1922’de kazanılan bu büyük zafer, Türk milletinin azmi, birlik ve beraberliği, vatan sevgisi ve bağımsızlık tutkusunun en muhteşem yansımasıdır. Milletimiz, yokluklar içinde bile vatan sevgisi uğruna ölüme meydan okumuş, bağımsızlık ve özgürlüğü için var gücüyle mücadele etmiştir.

Bugün üzerinde özgürce yaşadığımız toprakların ebedi ve ezeli vatanımız olduğu bir kez daha tescil edilmiştir. Bu zafer, esaret ve hürriyet arasındaki seçimde Türk milletinin ne kadar büyük fedakarlıklara ve cesarete sahip olduğunu göstermiştir.

Bu büyük zaferin 101. yıl dönümünde, bir kez daha millet olarak kenetleniyor, birlik ve beraberlik içinde geleceğe umutla bakıyoruz. Gelecek nesillere bu büyük zaferin mirasını aktarmak ve vatan sevgisini aşılamak hepimizin görevi.

Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlayan tüm dostlarımıza, ülkemiz ve milletimiz adına teşekkür ediyoruz. Büyük Zafer’in yıldönümünde, milletimizin birlik ve beraberliği daim olsun. 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlu Olsun!” ifadelerini kullandı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu