Sivas HaberleriSivas Seçim 2024

AK Parti’de Aday Netleşiyor

AK Parti’de aday netleşiyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Erkan Kandemir, yaptığı açıklamada, sürecin hızlanacağını ve adayın netleşmesinin beklendiğini belirtti. Kandemir, yılbaşından önce il ve büyükşehir belediye adaylarını açıklayacaklarını söyledi.

AK Partide Aday Netlesiyor 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
AK Parti’de aday netleşiyor

Türkiye’nin her yerinde iddialıyız

AK Parti’nin Türkiye genelindeki hizmetlerine vurgu yapan Kandemir, seçimlere yönelik hazırlıkların da hızla devam ettiğini ifade etti. “3,5 aylık bir süreç kaldı önümüzde. Türkiye’nin her yerinde iddialı bir şekilde seçime hazırlanmış olacağız” diyen Kandemir, partisinin seçimlere güçlü bir şekilde gireceğini belirtti.

AK Parti ve Cumhur İttifakı’nın millete hizmet odaklı bir anlayışla hareket ettiğini vurgulayan Kandemir, seçim sürecindeki ittifak çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Kandemir, CHP’nin elinde Türkiye’nin büyük bir badire atlattığını ifade ederek, Cumhur İttifakı’nın ülkeye hizmet gayesiyle hareket ettiğini söyledi.

Sivas’a gelmesi ile süreç hızlanacak

Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir’in Kırşehir ziyareti, partililerle gerçekleştirdiği toplantıyla sona erdi. Kandemir, toplantının ardından basına kapalı bir şekilde gerçekleştirilen AK Parti Kırşehir İl Başkanlığı İstişare Toplantısı’na katıldı. Toplantıya, AK Parti Kırşehir Milletvekili Necmettin Erkan, milletvekilleri, genel merkez yetkilileri, il başkanı, ilçe başkanları, belediye başkan aday adayları ve partililer katıldı. Kandemir’in Sivas’a gelmesiyle sürecin hızlanacağı ve adayın netleşmesi bekleniyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu