Sivas HaberleriSivas Seçim 2024

Sivas BBP Teşkilatının Görgen’e Güveni Tam

BBP Sivas Teşkilatının Cengiz Görgen’e güveni tam

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Sivas Belediye Başkanlığı için en güçlü aday adayı olan Cengiz Görgen, geçtiğimiz günlerde Sivas BBP İl Teşkilatı ve BBP Sivas Merkez İlçe Başkanlığı’na ziyaretlerde bulundu. Partinin içerisinden çıkan Görgen, parti hiyerarşisine dikkat ettiği gözlemlendi. Görgen, ziyaretlerinde adaylık süreci hakkındaki düşüncelerini paylaştı.

Sivas BBP Teskilatinin Gorgene Guveni Tam 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
BBP Sivas Teşkilatının Cengiz Görgen’e güveni tam

Parti içindeki dayanışma ve destekleri önemseyen Görgen, konuşmasında, “Şehit Liderimizin emanetine ve Genel Başkanımızın hareketimizi daha da ileri götürme çabasına karşılıksız omuz veren başta İl Başkanımız Sayın Ahmet Polat olmak üzere, İl teşkilatımızın tüm üyelerine teşekkür ediyor, saygı ve hürmetlerimi sunuyorum” ifadelerine yer verdi.

Sivas BBP Teskilatinin Gorgene Guveni Tam 3 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Cengiz Görgen, Merkez İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu

Cengiz Görgen, Merkez İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu

Büyük Birlik Partisi’nin (BBP) Sivas Belediye Başkan Aday Adayı Cengiz Görgen, adaylık sürecine dair istişarelerini sürdürüyor. Görgen, son olarak merkez İlçe Başkanlığı’na gerçekleştirdiği ziyarette, İlçe Başkanı Osman Kösedağ ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

Görgen, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, “Merkez İlçe Başkanlığımızın yönetim kurulu toplantısına katılarak İlçe Başkanımız Osman Kösedağ ve ekibiyle istişarelerde bulunduk. Partimizin temel değerlerini ön planda tutarak, ilçe teşkilatımızın görüş ve önerilerini dikkate alıyoruz.” dedi.

Sivas BBP Teskilatinin Gorgene Guveni Tam 4 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas BBP Teşkilatının Görgen’e Güveni Tam

Merkez İlçe Başkanlığı’nın kıymetli üyelerine teşekkür eden Görgen, önümüzdeki sürecin partisi ve Sivas için hayırlara vesile olmasını temenni etti.

BBP’nin en güçlü Belediye Başkan Aday Adayı Görgen, alınan görüşler doğrultusunda aday adaylığı sürecini daha da ileri taşımayı hedeflediğini, İl Teşkilatı ve Merkez İlçe Başkanlığı üyelerine teşekkürlerini iletti.

Sivas BBP Teskilatinin Gorgene Guveni Tam 5 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Cengiz Görgen, Merkez İlçe Başkanlığı’na ziyarette bulundu

Cengiz Görgen’in bugün 6 Aralık Alperenler Günü neticesinde Sivas Alperen Ocakları Vakfı ile bir araya geleceği bilgisine ulaşıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu