Sivas HaberleriSivas Seçim 2024

Görgen, Belediye Başkanı Aday Adaylığını Açıkladı

Cengiz Görgen, Sivas Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı

Sivas’ın yerel yönetiminde söz sahibi olmak için harekete geçen Cengiz Görgen, 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde Büyük Birlik Partisi’nden (BBP) Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu açıkladı.

Ankara Genel Merkezde gerçekleşen görüşmesinde Genel Başkan Mustafa Destici ile bir araya gelen Görgen’e, STSO Başkanı Zeki Özdemir, Meclis Başkanı Osman Yıldırım ve Necati Şahin de eşlik etti.

Gorgen Belediye Baskani Aday Adayligini Acikladi 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Cengiz Görgen, Sivas Belediye Başkanlığı Aday Adaylığını açıkladı

Muhsin Başkan’ın onurunu yaşatacağız!

Görgen, açıklamasında, şehit lider Muhsin Yazıcıoğlu’nun izinden giderek, “Allah bizimle, tarih bizimle, yarınlar sizinle olsun” ilkesiyle hareket ettiklerini vurguladı. 23 yıldır partisinin çeşitli kademesinde görev yapan Görgen, Muhsin Başkan’ın yanında siyasetin onurunu yaşadığını belirterek, bundan sonra da Sivas’ın emrinde olacaklarını ifade etti.

Büyük Birlik Partisi Sivas Belediye Başkan Aday Adayı olma kararını, partisi için fedakarlık yapmış, her zaman yanında yer almış dostlarıyla birlikte aldığını belirten Görgen, amacının Sivas’ı birleştirmek ve Türkiye’ye hizmetin yine bu şehirden başlayabileceğini göstermek olduğunu dile getirdi.

Görgen, sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu süreç Sivas’a, camiamıza, davamıza ve bizlere hayırlar getirsin. Allah mahcup etmesin.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu