Sivas Haberleri

Sivas Valiliği Bir Kez Daha Zirveye Tırmandı

Sivas Valiliği sosyal medyada bir kez daha zirveye tırmandı

Sivas Valiligi Bir Kez Daha Zirveye Tirmandi2 | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek kimdir?

Son yıllarda yaptıkları şehir tanıtımlarının yanı sıra ilgi çekici reels videoları ve Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek’in günlük programlarının paylaşıldığı Sivas Valiliği sosyal medya hesapları Sivaslılar kadar diğer illerde de büyük ilgi görmeye devam ediyor.

Sivas Valiligi Bir Kez Daha Zirveye Tirmandi4 | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas Valiliği resmi Facebook hesabı

Yapay zeka destekli sosyal medya, haber ve internet takip uygulaması bir firmanın aylık yayınladığı raporda her ayın lideri olan Sivas Valiliği sosyal medya hesapları her zaman olduğu gibi yine bir başarıya daha imza attı.

Sivas Valiligi Bir Kez Daha Zirveye Tirmandi3 | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas Valiliği resmi Instagram hesabı

Sivas Valiliği Instagram hesabı, 81 il valiliği arasında 100 bin takipçiye ulaşan ikinci valilik hesabı oldu. İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa gibi nüfus yoğunluğuna sahip çok sayıda büyük şehirleri geride bırakan Sivas Valiliği Instagram hesabı ayrıca 13 binin üzerindeki paylaşım sayısıyla da en çok paylaşım yapan il konumunda bulunuyor.

Sivas Valiligi Bir Kez Daha Zirveye Tirmandi5 | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas Valiliği sosyal medyada bir kez daha zirveye tırmandı

Sivas Valiliği İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Eren Karaca yapmış olduğu açıklamada “İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğümüz tarafından yönetilen sosyal medya hesaplarımız Ağustos ayında toplamda 181. 718 etkileşimle valilikler arasında liderliği sürdürdü. Devlerimizin sunduğu hizmetleri ve çalışmaları kamu yayıncılığı ilkesiyle; en nitelikli en hızlı ve doğru şekilde kamuoyuna ulaştırmanın gayretinde olan tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Başarı birden değil, bizden gelir.” ifadelerine yer verdi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu