Sivas Haberleri

Sivas’ta Korkutan Deprem

Gundem Sivas Haber 3 | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas'ta Korkutan Deprem | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri

Sivas’ta korkutan deprem

Sivas‘ın Ulaş ilçesinde bugün saat 18.07’de meydana gelen deprem, kısa süreli bir panik yaşanmasına sebep oldu. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan açıklamaya göre, depremin büyüklüğü 4.1 olarak belirlendi ve yerin 7 kilometre derinliğinde meydana geldiği tespit edildi.

Sivas Valiliği resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, Ulaş ilçesindeki depremin ilk tespitlere göre herhangi bir can veya mal kaybına yol açmadığı bildirildi. Bu açıklama ile vatandaşlara geçmiş olsun dileklerinin iletilmesi de belirtildi.

Sivas Belediyesi ise resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ulaş ilçesinde meydana gelen 4.1 büyüklüğündeki deprem sonrasında herhangi bir can veya mal kaybının olmamasını umut ettiklerini ifade etti. Aynı zamanda tüm hemşehrilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Depremin ardından yetkililerin hızla harekete geçtiği ve bölgedeki durumu yakından takip ettiği belirtiliyor. Şu ana kadar herhangi bir olumsuzluk yaşanmadığı için depremin yalnızca kısa süreli bir panik yarattığı söylenebilir.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu