Asayiş

Sivas’ta Kaçak Tütün Operasyonu

Sivas’ta kaçak tütün operasyonu: Yüklü miktarda tütün ele geçirildi

Sivas’ta İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kaçakçılıkla mücadele kapsamında iki ayrı adrese düzenledikleri operasyonlarda büyük miktarda kaçak sigara ve tütün ele geçirdi.

Sivas Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde gerçekleştirilen operasyonlarda, iki şahsa ait işyeri ve ikametlerde yapılan aramalar sonucunda çok sayıda yasa dışı ürün bulundu.

Sivas'ta Kaçak Tütün Operasyonu
167 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi

167 kilogram kıyılmış tütün ele geçirildi

Operasyon detaylarına göre, ekipler iki elektrikli sigara sarma makinesi, 365 paket nargile tütünü, 787 kutu (toplamda 157.400 dal) mükerrer bandrollü boş makaron, 65 elektronik sigara, 17 adet elektronik sigara likiti, 167 kilogram açık kıyılmış tütün ve 198,8 kilogram mükerrer bandrollü veya bandrolsüz paket tütün ele geçirdi. Ayrıca, içi tütünle doldurulmuş 330 paket (6.600 dal) makaron ve 50 kutu (1.250 paket) sigara sarma kağıdı da bulundu.

Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu’na muhalefet suçundan haklarında yasal işlem başlatılan iki şahıs, adli makamlara sevk edildi. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Sivas’ta kaçakçılıkla mücadeleye kararlılıkla devam edeceklerini belirtti.

Gündem Sivas Instagram hesabımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.
Sivas’a dair daha fazla habere ulaşmak için tıklayınız.

Telegram kanalımıza abone olun; Anında haber alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu