Sivas Haberleri

Gündem Sivas’tan Adem Uzun’a Tebrik

Gündem Sivas imtiyaz sahibi Mehmet Erdem Tokuş’tan Adem Uzun’a tebrik

Dün gerçekleştirilen, 31 Mart Mahalli İdareler Seçiminde 188 bin 504 seçmenin sandığa gittiği Sivas’ta Büyük Birlik Partisi Adayı Adem Uzun, Sivas’ta birinci olmayı başardı.

Sivaslıların tercihi Adem Uzun oldu!

Dün akşam saatlerinde Türkiye genelinde gerçekleştirilen oy sayımları ile Sivas’ta Büyük Birlik Partisi destekçileri Tarihi Kent Meydanı’na akın ederek Adem Uzun için kutlamalara başladı. Uzun’un Sivas’ta seçimi kazanması ile Sivaslı vatandaşlar büyük bir coşkuyla kutlamalara başladı. Gündem Sivas imtiyaz sahibi Mehmet Erdem Tokuş Adem Uzun’a tebrik mesajı paylaştı.

Muhsin Başkanın emanetine Sivas sahip çıktı

Mehmet Erdem Tokuş, Adem Uzun’un başarısının ardından yapmış olduğu konuşmada, Muhsin Yazıcıoğlu’nun emanetine Sivaslıların sahip çıkmasının önemine değindi. Tokuş, “Dün Sultan Şehir Sivas’ımız ve ülkemiz için milyonlarca vatandaşımız sandığa giderek oylarını kullandı. Sivas’ımız için seçim sonuçlarına baktığımızda Adem Uzun çok büyük bir başarı elde etti. Şehit lider Muhsin Başkanımızın Sivas’a olan emanetine sahip çıkıldı. Muhsin Başkanın Kara Sevdasıdır Sivas! Adem bey seçim çalışmalarında çok emek sarf etti. Sivaslı vatandaşlar Adem Başkanın emeğinin karşılığında destek oldu, Sivas’ın Sivaslıların tercihi Adem Başkan oldu” dedi.

Açıklamalarının devamında ise Tokuş, “Sivas’ımız için yapılan her hizmet, her proje, her bir emeğin yeri başımızın üstüdür. Adem Başkanımıza, Büyük Birlik Partisi camiasına hayırlı olsun, Adem beye yeni görevinde başarılar dilerim. Yolu açık olsun, miletimiz var olsun” ifadelerini kullandı.

Sivas Belediye Başkanı Adem Uzun’un özgeçmişine ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

31 Mart 2024 seçimleri ile ilgili Sivas’a dair daha fazla habere ulaşmak için tıklayınız.
Gündem Sivas Instagram hesabımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.

TELEGRAM KANALIMIZA ABONE OLUN; Anında Haber Alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu