Asayiş

Sivas’ta Sentetik Madde Ele Geçirildi!

Sivas’ta 3.720 içimlik sentetik madde ele geçirildi!

Sivas ve Gürün Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen etkili bir narkotik operasyonu sonucunda, Sivas’ta uyuşturucu ticaretine darbe vuruldu.

Narkotik ve İstihbarat Şube Müdürlükleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, tam 3.720 içimlik kağıda emdirilmiş vaziyette sentetik kannobinoid maddesi ele geçirildi.

Sivasta Sentetik Madde Ele Gecirildi 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas’ta 3.720 içimlik sentetik madde ele geçirildi!

İçimlik kağıda emdirilmiş madde ele geçirildi

Sivas Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamda, “Müdürlüklerimizce uyuşturucu ticareti ve kullanımının engellenmesine yönelik yapılan operasyonda; 16 parça halinde yaklaşık 3.720 içimlik kağıda emdirilmiş vaziyette sentetik kannobinoid maddesi ele geçirilmiştir. Konuya ilişkin;

3 şahsa, TCK 188. Madde (Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti), TCK 191. Madde (Kullanmak için Uyuşturucu veya Uyarıcı madde Satın almak, Kabul Etmek veya Bulundurmak ya da Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Kullanmak) suçları kapsamında işlem yapılmış 2 şahıs adli kontrol hükümleri uygulanarak serbest bırakılmış 1 şahıs, adli işlerinin ardından Tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.” ifadelerine yer verildi.

Sivas Emniyet Müdürlüğü’nden ayrıca anne ve babalara çocuklarına karşı bilinçli olmaları ve gençlere sahip çıkılması gerektiği vurgulandı.

Gündem Sivas Instagram hesabımıza ulaşmak için tıklayabilirsiniz.
Sivas’a dair daha fazla habere ulaşmak için tıklayınız.

Telegram kanalımıza abone olun; Anında haber alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu