Sivas Spor Haberleri

Sivasspor, Zorlu Galibiyet için Hazır

Sivasspor, zorlu galibiyet için hazır: Galatasaray karşılaşması öncesi 3 eksik

Süper Lig’de heyecan dorukta! Sivasspor, 16. hafta erteleme maçında yarın evinde Galatasaray’ı ağırlayacak. Kırmızı-beyazlılar, 18 maçta elde ettikleri 24 puanla orta sıralardaki yerlerini koruyor.

Ancak, Sivasspor’da Galatasaray karşısında 3 önemli eksik dikkat çekiyor. Sarı kart cezalısı Rey Manaj’ın yanı sıra Afrika Uluslar Kupası nedeniyle milli takım kamplarında bulunan Clinton N’Jie ile Ahmed Musa, takımın yıldız isimleri arasında yer almamak için kadroda yer alamayacak.

Sivasspor Zorlu Galibiyet Icin Hazir1 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivasspor, Zorlu Galibiyet İçin Hazır

3 futbolcu forma giyemeyecek

Ayrıca, Sivasspor’da sarı kart sınırında olan 3 futbolcu (Caner Osmanpaşa, Uğur Çiftçi ve Samu Saiz), Galatasaray maçında sarı kart görmeleri durumunda bir sonraki hafta oynanacak maçta forma giyemeyecekler.

Sivasspor, tarihindeki 615. Süper Lig mücadelesine çıkacak. 2005-2006 sezonundan bu yana ligde mücadele eden Yiğidolar, 227 galibiyet, 170 beraberlik ve 217 mağlubiyetle toplamda 851 puan elde etti. Galatasaray karşılaşması öncesi 840 kez rakip fileleri havalandıran Sivasspor, kalesinde ise 846 gol gördü.

Sivasspor, taraftarlarıyla birlikte zorlu Galatasaray mücadelesinde galibiyet arayacak, bu kritik karşılaşmayı kazanarak üst sıralardaki yerini sağlamlaştırmayı hedefliyor.

TELEGRAM KANALIMIZA ABONE OLUN; Anında Haber Alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu