Sivas Haberleri

Başkan Özdemir, Gazeteciler Günü’nü Kutladı

STSO Başkanı Zeki Özdemir, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Yönetim Kurulu Başkanı Zeki Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlamak amacıyla basın mensuplarını Ticaret ve Sanayi Odası’nda ağırladı.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası’nın davetine, TSO yöneticileri, çok sayıda misafir ve basın çalışanları katılım gösterdi. Başkan Zeki Özdemir, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak görevde bulundukları süre zarfındaki çalışmalarını misafirlerle paylaştı.

Baskan Ozdemir Gazeteciler Gununu Kutladi 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum

Gazeteciler Günü’nü yürekten kutluyorum

Başkan Zeki Özdemir yapmış olduğu konuşmada, “Değerli basın mensupları, öncelikle sizleri saygıyla selamlıyorum. Yarın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü olması sebebiyle, bugün sizlerin 10 Ocak gününü kutlamak amacıyla bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yemek işin bahanesi, maksat bugün sizlerle bir araya gelmek, sizin gününüzü kutlamak. Bu amaçla bir araya geldik. Çalışan Gazeteciler Günüzü yürekten kutluyorum.

Baskan Ozdemir Gazeteciler Gununu Kutladi 3 | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Üye sayımız 9 bine yaklaştı

Üye sayımız 9 bine yaklaştı

Görevde bulunduğumuz takvim yılı içerisinde neleri yaptık, yapamadık diye sizlerle bu konuyu paylaşmak istedik. Sizlerle bugün bir arada olmak istedik. Kısaca sizlere neler yaptığımız konusunda bilgilendirmek istiyorum. Biz, oda olarak ben mantığıyla değil, biz mantığı ile hareket ettik. Sivas’ın yatırım şehri olarak gerçekten önü çok açık. Yatırım olarak her geçen gün daha da ilerliyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana üye sayımız 9 bine yaklaştı. 679 firma ise yeni açıldı.

2023 yılında pandemi döneminden gelen ekonomik anlamda bir durgunluk yaşıyoruz, bunun peşine depremin de olması ayrı bir olumsuzluk. Buna rağmen bu rakamların artması bizi sevindirdi.”

Baskan Ozdemir Gazeteciler Gununu Kutladi 4 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas’ın önü çok açık

Sivas’ın önü çok açık

Önce birlik olmamız lazım, birlik olunca başarı geliyor. Ben gerçekten Sivas’ın önümüzdeki yıllarından çok umutluyum. Bizim konumuz ekonomi ve sosyal hayatın gelişmesi. Bu konular üzerinde Sivas’ın önü inanarak, yürekten söylüyorum ki gerçekten çok açık.” ifadelerini kullandı.

Baskan Ozdemir Gazeteciler Gununu Kutladi 5 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
STSO Başkanı Zeki Özdemir, Gazeteciler Günü’nü kutladı

Başkan Özdemir’in konuşmasının ardından basın çalışanları Başkana soru yöneltti ve Başkan Özdemir’de konukların sorularını cevapladı.

TELEGRAM KANALIMIZA ABONE OLUN; Anında Haber Alın
https://t.me/+yUyCdqaiwuw0ZDc8

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu