Sivas Haberleri

Yıldız Dağı’nda Kar Keyfi Başladı

Yıldız Dağı’nda kar keyfi başladı: Kayak tutkunları zirvede

Sivas’ın gözde kış sporları destinasyonu Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, yeni yıla hızlı bir başlangıç yaptı. Türkiye’nin en genç kayak tesislerinden biri olan Yıldız Dağı, Dünya Kayak Federasyonu (FIS) standartlarına uygun pistleri ve zengin donanımıyla kayak severleri ağırlamaya başladı.

Yildiz Daginda Kar Keyfi Basladi jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Yıldız Dağı’nda Kar Keyfi Başladı

Kürşat Özkaynar: İmkânları gerçekten çok güzel

Kayak tutkunları, Yıldız Dağı’nın etkileyici manzarası eşliğinde sezonun keyfini sürerken, aileleriyle birlikte gelen çocuklar ise buz pateni pistinde doyasıya eğlendi. Kürşat Özkaynar, tatilini Yıldız Dağı’nda geçirmeyi tercih ettiğini belirterek, “Hafta sonları Yıldız Dağı Kayak Merkezi’ne geliyoruz. Özellikle çocuklar buz pateninde çok eğleniyor. İmkânları gerçekten çok güzel. Şimdi kızağa, ardından da telesiyeje geçeceğiz. Bizim için harika bir etkinlik oluyor. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

Yildiz Daginda Kar Keyfi Basladi1 | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Yıldız Dağı’nda Kar Keyfi Başladı

Zengin aktivite seçenekleri

Yıldız Dağı Kış Sporları ve Turizm Merkezi, zengin aktivite seçenekleriyle hem yerel halkı hem de şehir dışından gelen misafirleri ağırlamaya devam ediyor. Kayak pistleri, kızak pisti, yürüyen bant ve t-bar gibi tesis olanaklarıyla Yıldız Dağı, kış mevsiminde unutulmaz anılar biriktirmek isteyenleri bekliyor.

İlgili Makaleler

Başa dön tuşu