EkonomiSivas Haberleri

Sivas’ın Gururu, Türkiye Birincisi Oldu

Sivas’ın global markası Gökler Group Türkiye birincisi oldu

Orta Anadolu İhracatçılar Birliği tarafından düzenlenen etkinlikte, Gökler Group bünyesinde faaliyet gösteren Nitrocare-Ofisline, Türkiye’nin en çok ülkeye ihracat yapan firma ödülünü aldı. Bu başarı, Gökler Group tarafından sektörde 20 yılı aşkın süredir hizmet veren bir kuruluş olarak Nitrocare’ye ait. İhracatın zirvesine çıkarak Orta Anadolu’nun gurur kaynağı olan Gökler Group, bu başarıyı tüm çalışanlarıyla birlikte kutluyor.

Sivasin Gururu Turkiye Birincisi Oldu 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivas’ın global markası Gökler Grup Türkiye birincisi oldu

Gökler Group bünyesinde 2009 yılında Medeniyetler beşiği Sivas’tan yola çıkan Nitrocare, hastane mefruşatı ve medikal ekipmanlar üretme amacıyla kuruldu. İlk adımlarını 10.000 m2 kapalı alanda atan Nitrocare, 2013’te büyüme kararı alarak kapalı alanını 45.000 m2’ye çıkardı. İleri teknoloji makine parkuru ile üretim kapasitesini arttıran Nitrocare, sektöründe lider konumunu sağlamlaştırarak dünya çapında tanınan bir marka haline geldi.

Anadolu’nun yükselen değeri olarak Nitrocare, her geçen gün bir adım daha atarak dünya genelinde tanınırlılığını artırıyor. Gökler Group, bu çıkışın arkasında durarak, Nitrocare’nin Türkiye’yi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğine inanıyor.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu