Sivas HaberleriYaşam

Sivaslılar Soğuk Hava ile Buluştu

Sivas’ta hava sıcaklığının ani düşüşüyle birlikte başlayan soğuk hava, bölgeyi beyaza bürüdü. Öğleden sonra etkili olan kar yağışı, vatandaşları sevince boğdu. Kar yağışını fırsat bilen Sivaslılar, dışarı çıkarak karın tadını çıkarttı ve bu anları ölümsüzleştirmek için fotoğraf çekindi.

Sivaslılar soğuk hava ile buluştu

Sivaslilar Soguk Hava ile Bulustu1 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivaslılar Soğuk Hava ile Buluştu

Sivas soğuk havasıyla meşhur bir memleket

Memleket hasretiyle Sivas’a dönen Büşra Çiğdem Biçer, kar yağışının mutluluğunu şu sözlerle ifade etti: “İl dışında çalıştığım için 4 senedir memlekete gelemiyordum. Geldiğimde kara denk geldim ve çok mutlu oldum. Şu anda kar yağışının tadını çıkarıyorum. Sivas soğuk havasıyla meşhur bir memleket, karın yakıştığı bir memleket. Ben karı görünce çok mutlu oldum. Arkadaşlarımla burada buluşmak için bekliyordum ve kar yağışı başladı. Fotoğraf çekinerek bu güzel manzarayı ölümsüzleştirmek istedim.”

Sivaslilar Soguk Hava ile Bulustu2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Sivaslılar Soğuk Hava ile Buluştu

Kar yağıyor ve mutluyuz

Sivaslılar, kar yağışının aynı zamanda bereket getirdiğini düşünüyor. Hamza Arslan, sevincini şu sözlerle dile getirdi: “Sivas’a kar yağıyor ve mutluyuz. Kar demek bereket demek. Kar yağışı biz Sivaslıları mutlu etti. Çocuğum kar yağışını seviyor ve onunla birlikte fotoğraf çekindik.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu