Sivas Haberleri

İnek Sürüsüne Katılan Beklenmedik Misafir

Sivas’ın Yıldızeli ilçesine bağlı Bakırcıoğlu köyünde yaşayan 9 yaşındaki ikizler Fatımanur ve Esmanur Şimşek, babalarıyla birlikte inek otlatmaya çıktıkları sırada duydukları sesle şaşkına döndüler. İneklerin otladığı alanda yavru köpek sesi duyan kardeşler, kaynağı belirlemek için harekete geçtiler.

İnek sürüsüne katılan beklenmedik misafir, inek otlatırken karşılaşılan sevimli görüntüler

İnek sürüsüne katılan beklenmedik misafir inek otlatırken karşılaşılan sevimli görüntüler
İnek Sürüsüne Katılan Beklenmedik Misafir

Küçük köpeği bulduklarında ise, korkmuş ve aç hisseden bir yavru kangal karşılarındaydı. İkizler, duydukları sesin ardında bu sevimli canlının olduğunu fark edince, hemen onu kucaklarına alarak sevgiyle sarıldılar. Ancak bu yeterli değildi; kardeşler, köpeği sakinleştirmek ve beslemek için bir adım daha attılar. Kucağında yatan yavru köpeği ninni söyleyerek uyutan ikizlerin bu duygusal anları, cep telefonu kamerasına anbean yansıdı. Görüntüler, sosyal medyada büyük ilgi gördü ve izleyenleri gülümsetti. İkizlerin masum sevgisi, köpeği evlerine götürüp ona bakma kararı, olayın duygusal boyutunu bir kat daha artırdı.

İnek sürüsüne katılan beklenmedik misafir inek otlatırken karşılaşılan sevimli görüntüler
İnek Sürüsüne Katılan Beklenmedik Misafir

Köpeği buldukları anı anlatan Fatımanur Şimşek, “Babamla birlikte inek otlatırken sesler duymaya başladık. Sesin kaynağının nereden geldiğini anlamaya çalıştık. Sonra küçük köpeği gördük, çok korkmuştu ve acıkmıştı” dedi. Esmanur Şimşek ise ekledi: “Bulduğumuzda ağlıyordu. Sakinleştirmek için kucağımıza alıp ninni söyledik ve uyuttuk. Şimdi de eve getirdik, onu besliyoruz.”

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu