EğitimSivas Haberleri

Demir Export’tan Eğitime Teknolojik Destek

Demir Export, Kangal’da eğitime teknolojik destek veriyor

Sivas’ın Kangal ilçesine bağlı Çetinkaya köyünde bulunan Şehit Enes Koçak Ortaokulu, Demir Export’ın katkılarıyla yeni bir döneme başlıyor. Demir Export, öğrencilerin dijital çağın gerekliliklerine uygun bir eğitim almasını desteklemek amacıyla bu okula ilk “Bilişim ve Teknoloji Sınıfı”nı açtı.

Demir Exporttan Egitime Teknolojik Destek 1 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Demir Export’tan Eğitime Teknolojik Destek

Kangal Kaymakamı Onur Aykaç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Alkan’ın katılımıyla gerçekleşen açılış törenine, okulun Müdürü Mikail Özbek, öğretmenler, öğrenciler, köy muhtarı, köy sakinleri ve Demir Export temsilcileri de iştirak etti.

Demir Exporttan Egitime Teknolojik Destek 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Demir Export’tan Eğitime Teknolojik Destek

Öğrencilerin teknolojiyi etkin bir şekilde kullanmasını amaçlıyor

Demir Export, öğrencilere teknolojiyi etkin bir şekilde kullanma becerisi kazandırmayı amaçlayarak bu projeyi hayata geçirdi. Bilişim ve Teknoloji Sınıfı, bilgisayarlar ve ilgili donanımların yanı sıra, öğrencilerin konforlu bir öğrenme ortamına sahip olabilmeleri için ergonomik masa ve sandalyelerle donatıldı. Ayrıca sınıf, öğrencilerin dijital becerilerini geliştirmelerine yardımcı olacak bilgilendirici görsellerle donatıldı.

Demir Exporttan Egitime Teknolojik Destek 3 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Demir Export’tan Eğitime Teknolojik Destek

Açılış konuşmalarının ve kurdele kesiminin ardından Kangal Kaymakamı Onur Aykaç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Alkan, sınıfın donanımlarını inceleyerek öğrencilere başarılar diledi.

Demir Exporttan Egitime Teknolojik Destek 4 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
Demir Export’tan Eğitime Teknolojik Destek

Teknoloji odaklı eğitim imkanı sunuyor

Demir Export’ın bu değerli katkısıyla Çetinkaya Şehit Enes Koçak Ortaokulu, öğrencilere teknoloji odaklı bir eğitim imkanı sunmaya hazır hale geldi.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu