EğitimSivas Haberleri

SBTÜ’de 100. Yıla Özel Etkinlik

SBTÜ’de 100. yıla özel etkinlik: Masa tenisi turnuvası

SBTÜ 16-25 Ekim 2023 tarihleri arasında masa tenisi turnuvası gerçekleştirdi. Turnuva’ya öğrenciler, akademik kadro ve idari personeller katıldı.

SBTUde 100. Yila Ozel Etkinlik1 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
SBTÜ’de 100. Yıla Özel Etkinlik

Kadınlar ve erkekler kategorilerinde 53 sporcu arasında gerçekleşen turnuva, Cumhuriyetimizin 100. yılını unutulmaz kılmak amacıyla düzenlendi. Sporcular, toplamda 58 maç boyunca kıyasıya mücadele ederek zirveye tırmanma hedefiyle ter döktüler.

Katılımcı sporcular, Cumhuriyetin 100. yıl kutlamalarının bir parçası olarak bu unutulmaz etkinlikte yer almanın ve tarihi bir anı bırakmanın gururunu yaşadıklarını dile getirdiler.

Turnuvanın ilgi çeken maçlarından biri, Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul ile Elektrik-Elektronik Bölümü hazırlık sınıfı öğrencisi Emir Talip Aslan arasında gerçekleşti. İzleyicilerden tam not alan bu müsabaka, dostane rekabetin en güzel örneklerinden biriydi.

SBTUde 100. Yila Ozel Etkinlik2 2 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
SBTÜ’de 100. Yıla Özel Etkinlik

Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul, etkinliği değerlendirirken üniversite personelinin sosyal, kültürel ve sportif etkinliklerde bir araya gelmesini önemsediğini vurguladı. Ayrıca, Cumhuriyetimizin 100. Yılı Kutlamaları kapsamında gerçekleştirilen bu turnuvanın büyük bir başarıyla sonuçlandığını ve katılan tüm sporculara ve etkinliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti.

SBTUde 100. Yila Ozel Etkinlik3 jpg | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
SBTÜ’de 100. Yıla Özel Etkinlik

Ödül töreninde, Masa Tenisi Turnuvası’nda dereceye giren sporculara ödül belgeleri ve madalyaları Rektör Prof. Dr. Mehmet Kul tarafından takdim edildi.

Turnuvada dereceye giren sporcular şu şekilde sıralandı: Erkekler Kategorisi:

  1. Özgürcan Demirkaya
  2. Fuat Sungur
  3. Çetin Özdemir

Kadınlar Kategorisi:

  1. Ayşenur Çayır
  2. Sude Yıldırım
  3. Zeynep Özmen

Cumhuriyetimizin 100. yıl coşkusunun yüksek olduğu bu unutulmaz masa tenisi turnuvası, SBTÜ’nün birlik ve dayanışmasını yansıttı ve geleceğe bırakılan anlamlı bir hatıra oldu.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu