Sivas Haberleri

BBP Ankara’da Seçim Beyannamesini Açıkladı

BBP Ankarada Secim Beyannamesini Acikladi | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri
BBP Ankara'da Seçim Beyannamesini Açıkladı | Gündem Sivas™ | Sivas Haberleri

Büyük Birlik Partisi, kendi adı, amblemi ve adaylarıyla birlikte 14 Mayıs Milletvekilliği Genel Seçimlerine katılacaklarını duyurdu. Ankara’da gerçekleştirilen toplantıda, BBP‘nin seçim beyannamesi de kamuoyuyla paylaşıldı. Programda BBP‘nin milletvekili adayları da il il tanıtıldı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, coşkulu bir kalabalığa hitap ederek, Cumhur İttifakı’nın önemine bir kez daha vurgu yaptı. İttifak içinde seçimlere katılan partilerin %7’lik ülke barajından muaf olduğunu hatırlatan Destici, ittifak partilerinden birinin dahi barajı geçmesi durumunda ittifaka dahil olan tüm partilerin barajı geçmiş sayılacağına işaret etti. “Dolayısıyla bu seçimde BBP’nin baraj diye bir problemi kalmıyor” diyen Destici, “Ben öyle inanıyorum ki, tüm kadrolarımız inanır ve güçlü bir saha çalışması gerçekleştirirsek güçlü bir grupla da partimizi TBMM’de temsil imkanı yakalarız” şeklinde konuştu.

BBP‘nin seçim beyannamesinde, ülke meselelerine de değinildi ve 14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapıldı. Ayrıca BBP‘nin milletvekili adayları da il il tanıtıldı.

BBP‘nin Sivas Milletvekili adayları, konuşmanın ardından sahneye davet edildi ve salondan büyük alkış aldı. Sivas Milletvekili Adayları Doğan Ürgüp, Uğur Bulut, Aytekin Kulmaç, Uğur Karaca ve Hamza Kevioğlu‘nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya, BBP Sivas İl Başkanı Ahmet Polat ve Merkez İlçe Başkanı Osman Kösedağ da katıldı.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu